22 Μαΐ 2008

ChristsandHolyvirgins (Χριστοπαναγίες)

Γεια σας και από μένα!
Τί?
Άργησα?
Ελάτε ρε σιγά, 5 μήνες δεν είναι πολύ (μπροστά στην αιωνιότητα). Απλά, σκεφτόμουν κάτι καλό να γράψω. Τελικά την απάντηση μου την έδωσε χθες το βράδυ ο Λαζόπουλος.
Καιρό τώρα προσπαθούσα να αποφασίσω αν μου αρέσει ή όχι η εκπομπή του.
Καθότι δε βλέπω καθόλου tv, η διαδικασία πήρε λίγο παραπάνω.
Χθες περνούσα μπροστά από το σαλόνι που έχουμε την τηλεόραση και στάθηκα να δω λίγο.
Και μου έκανε το κλικ.
Αυτό ήταν.
Έβγαλα πόρισμα.
Το αποφάσισα.
Θέλω να πεθάνει ο καργιόλης.
Να ψοφήσει, κατά προτίμηση από υγρή δηλητηριασμένη κλανιά μαύρου, gay, εβραίου πρεζονιού μέλους της Κου Κλουξ Κλαν με σύφυλλη που δούλευε ταρίφας στη Νέα Υόρκη και φορούσε το second hand Levi's σας πριν από εσάς.
Καλή η πλάκα, δε λέω. Αλλά πλάκα στην πλάκα, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Είχε ένα σκετσάκι σχετικά με την ακρίβεια. Βγάζει μία τύπισα να λεει "τα λεμόνια πήγανε 2 ευρώ". Βγάζει άλλο παραθυράκι με τον Τράγκα να λέει "μην τα αγοράζετε".
Κλείνει τον Τράγκα, και αρχίζει να τον κράζει.
Και τι να μην τα αγοράσουμε; Λέει. Κρατάνε καιρό, λέει. Περιμένεις κύριε Τράγκα να τα βάλει ο κοσμάκης με τους μεσάζοντες; Λέει. Το κράτος τι κάνει; Λέει.
ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΩ που θα με πεις εμένα "τον κοσμάκη" να μην τα βάλω με τους μεσάζοντες και να περιμένω από το κράτος να κάνει πάλι ¨κάτι¨για μένα.
ΑΥΤΟ το κράτος δεν είναι ικανό να κάνει ΤΙΠΟΤΑ για μένα. Το βλέπω που παρακαλάει κοτζάμ υπουργός τις ναυτιλιακές "να δείξουν αυτοσυγκράτηση στις τιμές", το βλέπω που "είναι πιθανό λουκέτο στην εταιρία που εισήγαγε μολυσμένο ηλιέλαιο στην αγορά". Πιθανό?? ΠΙΘΑΝΟ????
Σε κάποια χώρα με υπαρκτό κρατικό μηχανισμό τώρα οι υπεύθυνοι της εταιρίας θα ψιλόκοβαν πατάτες σε κάποια μουχλιασμένη φυλακή και η εταιρία θα ήταν μια μακρινή ανάμνηση.
Και θα μου πεις ΕΣΥ, που τόσο καιρό απλά κράζεις από θέση ασφάλειας τον έναν και τον άλλον, τι δεν μπορώ ΕΓΩ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ να κάνω???
ΤΟ ΞΕΡΩ πως είμαι ανοργάνωτος σαν πολίτης αυτής της χώρας, πως δεν σηκώνω ποτέ το χέρι να δείξω έναν καργιόλη μεσάζοντα που κερδοσκοπεί εις βάρος μου επειδή θεωρείται "ρουφιανιά".
ΤΟ ΞΕΡΩ πως είμαι πολύ χειρότερος σαν ψηφοφόρος, αφού πάλι στις εκλογές θα βγάλω αυτόν τον μαλάκα βουλευτή που την ίδια μέρα που περνάει το νομοσχέδιο για την αύξηση του ΦΠΑ, θα ψηφίσει και μία αυξησούλα στο μισθό του, έτσι, επειδή στην Ελλάδα πάνε οι καιροί που οι πολίτες έπαιρναν τα όπλα.
Άλλο όμως η γιαγιά που έσυρες εκεί πέρα να σε χειροκροτά και άλλο ο κόσμος που παλεύει για αυτά που εσύ και όλη η φάρα σου περιμένετε από το κράτος σας.
Σώπα ρε Ρομπέν των Δασών.. Σώπα ρε Κάπτεν Αμέρικα της ελληνικής τηλεόρασης.. Σώπα ρε Αριστοφάνη..
Δε θα με βάζεις εμένα στον τορβά με τα σκατά που εσύ και η "γεννιά του πολυτεχνείου" σας κάνατε.
Δεν μπορείς. Ψόφα. Ντάι μάδερ φάκερ.
Εγώ θα σας πολεμήσω όπως μπορώ. Και όπως μπορεί ο καθένας μας.
Εγώ είμαι ο κοσμάκης. Όχι εσύ. Εσύ είσαι ένας τιβισταρ που και καλά πάει κόντρα στο σύστημα κράζοντάς το. Και έλεγα γιατί κλονίζεται τόσο συθέμελα τα τελευταία χρόνια ρε γαμώτο αυτό το σύστημα?
Γιατί βρωμάει σκατίλα κάθε φορά που περνάω έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού?
Μην το κλονίζεις άλλο, φτάνει. Κάτσε σε μια πολυθρόνα, και άκου ένα τραγουδάκι που σου έγραψα:
Ουιπι
Ουιπι
Ουιπι
Ουιπι
Οοοοογιατα
Οοοογιατα
Οοοοογιατα
Οοοογιατα
Ο
Οοογιατα
Ο
Το μουνί της μάνας σου καργιόοοοοολη
καργιόοοοολη
καργιόοοοοολη
όληόληόληόληόληόοοοοολη
καργιόοοοολη
καργιόοοοολη

Ευχαριστώ το Θεό, την οικογένειά μου, την Ακαδημία και τον Αυστραλοπίθηκο για αυτό το post.