18 Νοε 2008

Θίασος σκιών






Ονομάστε τους...

Δε φάιβ θινγκζ δατ νόουαν σουντ νόου

Αιγό πυστέβο πος ω μάνωσ δαι θα βρυ γκώμαινα απώ αιδό που να χτειπάϊ των (_|_) του χάμου. Μαι ταίτυα ανωρθωγραφύα πού να βγάλυ γκώμενα.
Αλλά μια και ρωτήσατε, τα 5 πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρετε για μένα ήδη δεν τα ξέρετε, γιατί ακριβώς είναι πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρετε. Καταλάβατε; εννοώ πως επειδή είπατε πως δεν πρέπει να μαθευτούν, για αυτό και εγώ (ή και κανένας άλλος) δεν μπορώ (ή δεν μπορεί, ο κανένας άλλος δηλαδή, πιστεύω να με πιάνετε ε) να σας τα πω (ή να σας τα πει, πάλι ο κανένας άλλος εννοώ).
Αυτό εννοώ. Σ'αυτό το σημείο (και σε περίπτωση που κάποιος αισθάνεται πως δεν του ξεκαθάρισα ακριβως τη θέση μου), θα ήθελα να σας πω ένα παράδειγμα.
Έστω λοιπόν, ότι το πρωί ξυπνάω (εγώ ή έστω ο κάποιος άλλος) και πάω στη δουλειά μου (τη δική μου ή κάποια άλλη, οποιαδήποτε, δεν έχει σημασία). Παίρνω λοιπόν το λεωφορείο, το 12 (Κάτω Τούμπα - ΚΤΕΛ) και χτυπάω το εισητήριό μου. Εκεί που στέκομαι αναπαυτικά πιεσμένος από παντού σαν σαρδέλα στην κονσέρβα, τσουπ! έρχεται ο ελεγκτής.
Καταλάβατε;
Αυτά είναι τα 5 πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρετε για μένα.